Föräldramagi

Av Hedvig Montgomery

Utgivningsmånad: 2019-09-01

Knyt band som ger barnen självkänsla livet ut.

En av de största missuppfattningar föräldrar har är att barnuppfostran är det du tar till när barnen gör något fel. Men barnuppfostran sker hela tiden: i småbarnsleken, i sättet ni pratar på vid middagsbordet och genom de gränser du sätter för din tonåring.

Svensk-norska psykologen och familjeterapeuten Hedvig Montgomery har mer än tjugo års erfarenhet av arbete med barn och familjer. I Föräldramagi delar hon med sig av 7 steg för att hjälpa föräldrar att uppnå det vi alla önskar: Barn och vuxna som trivs med sig själva och med varandra.

Exempel på frågor som tas upp:

• Hur arg får du egentligen lov att bli på ditt barn?
• Varför bör du låta barnen leka ifred?
• Hur räddar du förhållandet och familjen?

Föräldramagi behandlar hela barndomen, från 0 till 17, och är den första delen i Hedvig Montgomerys bästsäljande serie om föräldraskap.
 

***
HEDVIG MONTGOMERY är uppväxt i Uppsala och utbildad psykolog med inriktning på familje- och parterapi. Hennes böcker har hyllats av bland andra danska författaren och familjeterapeuten Jesper Juul. Sedan 1999 driver Hedvig en egen mottagning i Norge och håller populära kurser och föreläsningar. Föräldramagi är första delen i en serie, såld till 23 länder.

+ Läs mer