Miraklens tid

Av Hedvig Montgomery

Utgivningsmånad: 2019-09-12

Format: Flexiband

Föräldramagi (2)

Skapa en nära relation till ditt barn – redan från början

Föräldrahandboken för dig med barn i åldern 0–2 år.

De två första åren i ditt barns liv är magiska. Som förälder vill du förstås göra ”rätt” redan från början. Den här boken är din guide till sömnen, maten, rutinerna och alla andra utmaningar som du ställs inför under barnets första två år.

Psykologen, familjeterapeuten och trebarnsmamman Hedvig Montgomery har blivit känd för sitt moderna, raka förhållningssätt. Hon delar generöst med sig av egna erfarenheter och guidar dig till hur du och ditt barn bäst bygger den självkänsla och trygghet som behövs för att skapa en nära relation som varar livet ut.

Miraklens tid är den andra boken i hennes bästsäljande serie om föräldraskap. Den första boken, Föräldramagi, har legat över 30 veckor på topplistorna i Norge.

I Miraklens tid lär du dig ...
... allt om den omtumlande första tiden
... att hantera känsloutbrott
... att sätta gränser och ta konsekvenser
... att hitta rutinerna för sömn, mat och amning

***

Hedvig Montgomery är uppvuxen i Uppsala och utbildad psykolog med inriktning på familje- och parterapi. Hennes böcker har hyllats av bland andra den danska författaren och familjeterapeuten Jesper Juul. Sedan 1999 driver Hedvig Montgomery en egen mottagning i Norge och håller populära kurser och föreläsningar. Miraklens tid är andra boken i serien Föräldramagi som sålts till 23 länder och toppat listorna i Norge.

+ Läs mer