• Home>
  • Bemötandekoden - Pocket

Bemötandekoden

Av Lena Skogholm

Utgivningsmånad: 2020-08-14

Har du träffat en negativ person som dränerat dig på energi? Råkat ut för missförstånd och undrat vad som hänt? Eller hört folk säga: ”vi måste ju kunna prata som vuxna människor om det här”?

Följ med på en spännande upptäcktsfärd i hjärnans fantastiska landskap. Du får förklaringar till vad som kan hända i våra relationer och konkreta tips om hur du kan hantera olika situationer – både i arbetslivet och privat.

Bästsäljaren Bemötandekoden är en inspirerande och lättillgänglig guide där författaren berättar målande om det mänskliga samspelet, de kommunikationsproblem som ofta uppstår och hur vi bättre kan förhålla oss till varandra. Boken har hyllats av både läsare och experter inom området och fortsätter hela tiden att locka nya läsare.


Boken klättrade rakt upp på topplistorna när första utgåvan kom, och har hyllats av både läsare och experter:

"Den här boken borde få lika mycket uppmärksamhet som Omgiven av idioter. Tack för en så välskriven och intressant bok!" – ELAINE EKSVÄRD, retorikexpert

"Innehållet i boken bygger på gedigen forskning och Lena Skogholm har lång erfarenhet som föreläsare i ämnet. (…) Boken är lätt att ta till sig och innehållet är pedagogiskt strukturerat med reflekterande övningar längs vägen." Betyg 4
BTJ-häftet nr 18, 2020. Lektör Louise Sverud

"Bemötandekoden är som en bra låt man gillar. Boken går rätt in i hjärtat när jag läser den. Boken förklarar på ett bra enkelt och pedagogiskt sätt hur vår hjärna fungerar i alla de relationer vi har i livet. (...) En bok för livet helt enkelt!"
MICK SYD ANDERSSON, Gyllene Tider

"Älskar den här boken, den är verkligen helt otrolig. Jag har läst den flera gånger."
LEILA SÖDERHOLM, föreläsare och inspiratör inom mental och fysisk träning

" Författaren förklarar på ett enkelt och tydligt sätt vad som händer oss människor emellan och hur vi kan göra för att det ska bli så bra som möjligt. Borde läsas av alla som är intresserade av att utvecklas!"
ULF HALL, författare och föreläsare i kommunikation och ledarskap

"Boken inspirerar, är lättförståelig och jag rekommenderar den varmt till dig som vill 'levla upp'."
TINA THÖRNER, rallystjärna

"Boken är full av fantastiska verktyg för att göra möten människor emellan så bra som möjligt. Jag sträckläste boken, men kommer tillbaka till den gång på gång …"
NINAS BOKHYLLA

"Alla borde läsa denna så att vi själva och alla runt omkring oss blir gladare!"
BOSSE WAHLIN, rektor

***

Lena Skogholm är beteendevetare och pedagog, en av få i Sverige som är specialiserad på hur vi kan ha konkret nytta av hjärnforskning i vardagen oss människor emellan. Den första utgåvan av Bemötandekoden kom ut 2016 och blev en omedelbar succé.

+ Läs mer