Galen i dig

Av Mhairi McFarlane

Utgivningsmånad: 2023-06-15

Harriet Hatley är bröllopsfotograf, men tror inte själv på romantik. Hon ryggar inför tanken på äktenskap och avskyr chokladfontäner mer än allt annat. Så när hennes pojkvän friar gör hon det enda rätta – gör slut och flyttar ut.

Hon hyr in sig hos Cal Clarke, som själv har upplevt en riktig bröllopskatastrof. Med ett ex som vägrar släppa taget och ett annat som beslutat sig för att hämnas upptäcker Harriet snart hur snabbt livet kan rasa samman.

Medan Harriet kämpar för att rädda sin karriär och sitt rykte går hon och Cal från rumskompisar till vänner, och det visar sig snart att båda två har hemligheter och erfarenheter som de måste ta itu med.
Galen i dig är en varm, humoristisk och bitsk romantisk komedi av hyllade Mhairi McFarlane.

”Lysande. Det glimrar om precis allting!”
Ihyllan.se

”Om känslan som följer med boken finns på burk – då tar jag två, please! Det är skärpt, stilfullt och såklart beroendeframkallande. Jag skrattar mig sånär som grå, njutläser som få och timmarna bara säger hejdå. Underbart!”
@carolinesbokhylla

***
Mhairi McFarlane föddes i Skottland 1976. Hennes första bok You had me at hello blev en omedelbar succé och sedan dess har hon skrivit en lång rad hyllade romaner, senast Sanningen kommer om natten (2021) och Det kommer aldrig vara över för mig (2019), som nominerades till Adlibrispriset. Galen i dig är hennes åttonde roman. Mhairi bor i Nottingham med sin man och deras katt.
 
+ Läs mer