Mellan dig och mig

Av Mhairi McFarlane

Utgivningsmånad: 2023-09-26

Vissa hemligheter bör inte avslöjas.

Roisin och Joe följer med sina vänner ut på landet för att fira tre saker: en födelsedag, en förlovning och premiären av den tv-serie som Joe skrivit manus till. Men under helgen ökar spänningarna, och konflikten bryter ut på riktigt när det första serieavsnittet visas och Roisin inser att privata saker som hon berättat för Joe i förtroende nu är ute för allmän beskådan.

Roisin vill fly uppmärksamheten och reser hem till sin barndomsstad för att hjälpa till på familjens pub. Men varje vecka sänds ett nytt avsnitt som avslöjar fler hemligheter, svek och otrohet – och Roisin börjar undra om allt hon ser verkligen kan ha hänt på riktigt.

När sedan en av hennes gamla vänner dyker upp på puben tar livet plötsligt en oväntad vändning.

***

MHAIRI McFARLANE föddes i Skottland 1976. Hennes debutroman You Had Me At Hello blev en omedelbar succé och sedan dess har hon skrivit en lång rad hyllade romaner som översatts till svenska, bland annat Galen i dig (2022) och Sanningen kommer om natten (2021). McFarlane bor i Nottingham med sin man.

***

”Jag älskar hennes böcker och det här är den bästa hittills.”
MARIAN KEYES

”Mhairi McFarlane skriver med en särpräglad kvickhet, charm och emotionell komplexitet, där varje ord sitter perfekt och varje sida svämmar över av utsökt anspänning.”
EMILY HENRY

”Allt du vill ha av en rom-com. Hon blir bara bättre och bättre.”
JOJO MOYES
+ Läs mer