Château under stormande himmel

Av Jessica Eriksson & Stefan Holm

Utgivningsmånad: 2024-05-16

Allt borde vara frid och fröjd i Ellinor Carpentiers liv. Hon har funnit kärleken och renoveringen av hennes château går framåt. Ändå är det något som skaver. Bästa vännen Alva är den hon anförtror sig till, men Alvas liv i Stockholm går inte heller som på räls.

Felix och Andres vänskap har fått sig en ordentlig törn efter att Ellinor stormade in i deras liv. Felix känner sig dessutom stressad över renoveringen av Ellinors château, och Andres pressas av Manfred Mörk att gå hans ärenden.

På nätterna drömmer Ellinor om ett gråtande barn i det som en gång varit en gammal rosenlabyrint i trädgården. Hänger det förgångna och nuet samman på något sätt?

I Château under stormande himmel är vi tillbaka i Värmland, där djupa skogar och brusande älvar bildar ett romantiskt sagolandskap.

***
JESSICA ERIKSSON har en doktorsexamen i nordiska språk med språkhistorisk inriktning från Uppsala universitet och arbetar vid Karlstads universitet.
STEFAN HOLM har vunnit OS-guld i höjdhopp, På spåret två gånger och är en uppskattad föreläsare. Jessica och Stefan är förlovade och bosatta i Karlstad.


 
+ Läs mer