Fångad av dig

Av Tessa Bailey

Utgivningsmånad: 2024-06-11

Fiskaren Fox Thornton har rykte om sig att vara en sexig och lättsam flirt. Med honom har man garanterat kul – både i och utanför sängen – och det är exakt så han vill ha det. Tills han träffar Hannah Bellinger. Hon verkar helt immun mot hans charm och utseende men tycks gilla hans ... personlighet? Och vill vara vänner? Helt klart bisarrt. Men platoniskt är väl bättre än inget?

När Hannah kommer till stan för att jobba får hon bo i Fox gästrum. Hon vet att han är en ökänd player men de är definitivt bara vänner. Faktum är att hon är hopplöst förälskad i en kollega – och Fox är rätt person att hjälpa henne med det stillastående kärlekslivet. Men ju mer de umgås, desto mer börjar gränserna mellan vänskap och flirt att suddas ut. Fast en sak är klar: Hannah vägrar att bli ytterligare ett av hans engångsligg.

***
Tessa Bailey bor på Long Island och är en av världens största romanceförfattare. Hennes böcker är internationella bästsäljare och ständigt aktuella på TikTok.

***
”Denna gnistrande bok går inte att lägga ifrån sig.” PUBLISHERS WEEKLY
”Vad som först verkar vara en lättsam, het strandläsning utvecklas till en insiktsfull utforskning av identitet.” USA TODAY
 
+ Läs mer