Den osynliga spionen

Av Lisa McMann

Utgivningsmånad: 2024-08-05

De försvunna fem har tagit sig till Estero och lyckats befria Staras och Brix mamma Elena från presidentpalatsets fängelsehåla. Nu letar presidentens vakter efter dem, och de tvingas gömma sig i stadens underjordiska tunnlar.

Samtidigt skapar president Fuerte rubriker på grund av sina mystiska nattliga flygresor tillsammans med en osynlig man. Men varför skulle presidenten, som förbjudit övernaturliga människor, arbeta med dem han påstås hata? Och kan barnens föräldrar ha något med saken att göra?

Den osynliga spionen är andra boken i serien DE FÖRSVUNNA FEM – en fartfylld, spännande och tankeväckande serie för alla som gillar äventyr och superhjältar.

”Kvick, spännande och präglad av en subtil humor. […] behandlar stora känslor som saknad och sorg. Men också hur komplicerade relationer kan vara, mellan vänner och inom familjer. Helhetsbetyg: 4.” Ida Sjövall, BTJ, om första boken i serien, Den brinnande kartan

”Lisa McMann har en unik förmåga att skapa världar där barn upptäcker dolda talanger, övervinner stora hinder och lär sig att leva med både hopp och förtvivlan.” Brightly

”Tar upp ämnen som komplicerade familjerelationer, sorg, och det fina och det svåra med vänskap.” Booklist
+ Läs mer