Chesapeake Shores 1D kopiera

Del 1 i serien

Värdshuset Eagle Point

Författare: Sherryl Woods

Det var många år sedan Abby O’Brien Winters satte sin fot i Chesapeake Shores. Den lilla staden väcker för många sorgsna minnen. Men när hon får ett desperat samtal från sin yngsta syster återvänder hon för att hjälpa till att rädda det charmiga värdshuset. Hemkom­sten innebär att hon måste ta itu med sitt förflutna – och hon inser att en andra chans kan bli verklighet.

Boken finns att köpa hos

Vad våra läsare säger om Chesapeake Shores

Jag absolut ÄLSKAR Chesapeake Shores-serien på Netflix. Och nu börjar jag läsa bokserien, varför inte lixsom?! Den första boken började definitivt bra, jag är exalterad över att läsa den andra!

 

⭐⭐⭐⭐⭐

Recension från Goodreads

Så härligt att hitta en ny serie att läsa, jag har redan börjat på del 2 som jag kan avslöja att jag gillar ännu mer! 👏🏻 I första boken ”Värdshuset Eagle Point” handlar det framför allt om Abby som kommer tillbaka till hemstaden Chesapeake Shores för att hjälpa sin syster Jess som ska ska öppna ett värdshus. Hon ska hjälpa sin syster att prata med banken och den hon måste prata med där är Trace, hennes ungdomskärlek.

 

Det är ljuvliga miljöer, fina men samtidigt något trasiga familjeförhållanden och en massa romantik.

@tradgardsvagen_ på Instagram

Värdshuset Eagle Point är en feelgoodroman med dialoger som ger olika perspektiv på hur
skilsmässa och uppbrott kan ge nya möjligheter för var och en, men också för hela familjen. Det är en varm berättelse om familjemedlemmar som försökt göra det bästa men som ändå sårat och oroat varandra. Sherryl Woods beskriver fint och varsamt de första stegen till att ge varandra en andra chans.

 

Recension från BTJ

Chesapeake Shores 2 3D kopiera

Del 2 i serien

Blommor på Main Street

Författare: Sherryl Woods

Efter att hennes senaste teaterpjäser sågats inser Bree O’Brien att det är dags att lämna Chicagos teaterscen och drömmen om att göra sig ett namn som pjäsförfattare. Hon återvänder till sin gamla hemstad Chesapeake Shores och öppnar en blombutik. Där möter hon även sin ungdomskärlek Jake – och snart står hon inför nya utmaningar och andra slags drömmar.

Boken finns att köpa hos

Följ oss på sociala medier

HarperLove är ett imprint inom HarperCollins Nordic.

 

E-post: harperlove@harpercollins.se
Telefon: 08-505 511 00
Organisationsnummer: 556437-8007

 

Copyright © 2023 HarperCollins Publishers. All rights reserved.

BLOMLOGO-med-Harper-Love-NY-–-Redigerad-1024x890