Cleopatra 3D kopiera

Cleopatra

Författare: Eloisa James

Cleopatra Lewis är inte alls imponerad av societeten och har inga planer på att gifta sig. I ett försök att skrämma bort männen beger hon sig till Quimbys kostymer för att låta sy upp riktigt smaklösa klänningar – och går därifrån som ägare av hela stället.

 

Amerikanen Jake Astor Addison är i London för att göra affärer och blir chockad när han inser att en kvinna just köpt butiken som var tänkt att bli hans nästa stora investering.

 

Deras vägar korsas och snart har de en överenskommelse som inte liknar någon annan. Jake kan inte låta bli att fascineras av Cleo och inser snart att hon har stulit hans hjärta. Men Cleo värnar starkt om sin självständighet och låter sig inte charmas så lätt. Och med den bakgrund han har, har han ens en chans?

Boken finns att köpa hos

Vad våra läsare säger om Cleopatra


Jag ÄLSKAR mötet mellan den brittiska societeten och det nytänkande amerika. paret har fantastisk kemi, slow burn och så bra kommunikation. Eloisa James skriver magiskt och tar dig verkligen tillbaka i tiden, på det bästa sättet.

⭐⭐⭐⭐

@bookishscandinavian på Instagram


Detta är en romance för dig som inte vill ha en massa onödig drama, en där fokus ligger på kärleken, två personer som faller snabbt och ordentligt och, trots att man inte kan tro det, kommunicerar med varandra innan saker går överstyr. Du kan självklart också vänta dig hetta och känslor, en explosion av kärleksförklaringar och fina sidokaraktärer som man bara vill lära känna mer!

⭐⭐⭐⭐

@ramblingoutloud på Instagram


Miljön levandegörs genom väl inarbetade detaljer. Dialogen kryddas med humoristiska kommentarer och bidrar till att ge karaktärerna djup(...) Sammanfattningsvis är det en detaljrik och genomarbetad roman med en intressant och lite ovanlig inblick i kostymtillverkning.

⭐⭐⭐⭐

Recension från BTJ

Följ oss på sociala medier

HarperLove är ett imprint inom HarperCollins Nordic.

 

E-post: harperlove@harpercollins.se
Telefon: 08-505 511 00
Organisationsnummer: 556437-8007

 

Copyright © 2023 HarperCollins Publishers. All rights reserved.

BLOMLOGO-med-Harper-Love-NY-–-Redigerad-1024x890