9789180721424

Nattdopp

Författare: Katarina Petersmo

En kvinna, två män som möts och en lust som blir till skam …

Isabell har egentligen allt - sambon Sebastian, ett fast jobb som kommunikatör och ett husköp på gång. Hon vet med andra ord exakt hur framtiden kommer att se ut. Men är det det livet hon verkligen vill leva?

 

När möjligheten till ett nytt jobb som copywriter dyker upp på stans coolaste reklambyrå tar hon chansen trots Sebastians protester. En helt ny värld öppnas där gränserna mellan arbete, privatliv och kreativitet suddas ut. Relationen med Sebastian blir ett minne blott och Isabell frodas och trivs med sin nya tillvaro.

 

Föga kan hon ana att ett kvällsdopp vid en öde strand med två kollegor en varm sommarkväll kommer att ställa allt hon kämpat för på ända …

Boken finns att köpa hos

Vad våra läsare säger om Nattdopp

Boken avhandlar viktiga ämnen som makt, utsatthet, självkänsla, tillit, att lyssna på sin inre röst, samt att gå sin egen väg och vara trygg i det. Karaktärernas personligheter beskrivs väl och de är lätta att tycka om och förstå, mycket tack vare den detaljerade texten. Språket är levande, nästan drömskt när Petersmo målar upp miljöer och intriger efterhand som hon leder texten mot finalen.

⭐⭐⭐

BTJ-häftet

Följ oss på sociala medier

HarperLove är ett imprint inom HarperCollins Nordic.

 

E-post: harperlove@harpercollins.se
Telefon: 08-505 511 00
Organisationsnummer: 556437-8007

 

Copyright © 2023 HarperCollins Publishers. All rights reserved.

BLOMLOGO-med-Harper-Love-NY-–-Redigerad-1024x890