Banner vårtitlar HarperLove (2)
Banner vårtitlar HarperLove (36 × 32 i) (3)

Våra böcker

Förvänta dig en mix av etablerade och nya, svenska och utländska författare. Det är kärleksfullt, varmt, historiskt, modernt, hett och romantiskt.

FORTSÄTTNINGEN PÅ TV24-SERIEN

Dansar i mörkret

Författare: Heléne Holmström

En gång i tiden var Bente Hammar en omtyckt tv-sommelier men som efter en rad motgångar tvingats lämna den världen. Nu arbetar hon som servitris på en vinbar i Stockholm. En dag blir hon kontaktad av en vän i Paris som hittat en gammal vinflaska. Den har en svensk inskrip- tion och väninnan vill därför ha Bentes hjälp med översättning.

 

Bente inser efter lite efterforskning att flaskan verkar ha en spännande historia som leder tillbaka till en svensk mans insatser under andra världskriget. Hon får genast en programidé! Berättelsen om det franska Bordeauxvinet skulle kunna bli hennes chans till upprättelse.

Didrik Holgersson är en erkänd historiker och folkkär tv-profil som när han blir lämnad av sin fru får anledning att ifrågasätta sitt liv. Därför kommer erbjudandet om att medverka i ett program om historia och vin i ett perfekt läge.

 

Bente och Didrik beger sig till Frankrike och börjar nysta i en historia om krigets grymheter, förbjuden kärlek och en liten fransk by. De lär också känna sig själva och får skäl att omvärdera sina drömmar och mål.

 

Dansar i mörkret är en berusande läsning om att våga ifrågasätta allt man någonsin drömt om.

Svensk nutida romance

Kvinnor i media

Varm och känslofylld

FÖR DIG SOM ÄLSKAR FAMILJEN BRIDGERTON

Cleopatra

Författare: Eloisa James

Cleopatra Lewis är inte alls imponerad av societeten och har inga planer på att gifta sig. I ett försök att skrämma bort männen beger hon sig till Quimbys kostymer för att låta sy upp riktigt smaklösa klänningar – och går därifrån som ägare av hela stället.

Amerikanen Jake Astor Addison är i London för att göra affärer och blir chockad när han inser att en kvinna just köpt butiken som var tänkt att bli hans nästa stora investering.

Deras vägar korsas och snart har de en överenskommelse som inte liknar någon annan. Jake kan inte låta bli att fascineras av Cleo och inser snart att hon har stulit hans hjärta. Men Cleo värnar starkt om sin självständighet och låter sig inte charmas så lätt. Och med den bakgrund han har, har han ens en chans?

Regency romance

Oväntad kärlek

Charmig och humoristisk

Chesapeake Shores

Chesapeake Shores är en spännande och hjärtevärmande bokserie som följer den dysfunktionella men sammanhållna familjen O'Brien och deras liv i den lilla staden Chesapeake Shores i Maryland.

I varje bok får vi följa med på en resa fylld av kärlek och familjehemligheter. Serien innehåller en mängd komplexa och intressanta karaktärer, alla med sina egna unika historier och utmaningar att hantera.

 

Oavsett om du letar efter en historia om familjedynamik, romantik, eller bara vill läsa om karaktärers personliga resor, har Chesapeake Shores något för alla. Serien är en perfekt läsning för de som älskar att följa långa, spännande historier och få lära känna karaktärerna på ett djupare plan. Vi ger ut de två första delarna Världshuset Eagle Point och Blommor på Main Street.

SMÅSTADSMILJÖ OCH KÄRLEKSDRAMA

Värdshuset Eagle Point

Författare: Sherryl Woods

Det var många år sedan Abby O’Brien Winters satte sin fot i Chesapeake Shores. Den lilla staden väcker för många sorgsna minnen. Men när hon får ett desperat samtal från sin yngsta syster återvänder hon för att hjälpa till att rädda det charmiga värdshuset. Hemkom­sten innebär att hon måste ta itu med sitt förflutna – och hon inser att en andra chans kan bli verklighet.

SMÅSTADSMILJÖ OCH KÄRLEKSDRAMA

Blommor på Main Street

Författare: Sherryl Woods

Efter att hennes senaste teaterpjäser sågats inser Bree O’Brien att det är dags att lämna Chicagos teaterscen och drömmen om att göra sig ett namn som pjäsförfattare. Hon återvänder till sin gamla hemstad Chesapeake Shores och öppnar en blombutik. Där möter hon även sin ungdomskärlek Jake – och snart står hon inför nya utmaningar och andra slags drömmar.

Följ oss på sociala medier

HarperLove är ett imprint inom HarperCollins Nordic.

 

E-post: info@harpercollins.se
Telefon: 08-505 511 00
Organisationsnummer: 556437-8007

 

Copyright © 2023 HarperCollins Publishers. All rights reserved.

BLOMLOGO-med-Harper-Love-NY-–-Redigerad-1024x890