Våra böcker

Banner
Helene Holmström_Dansar i mörkret_NOTFINAL

Dansar i mörkret

Av: Heléne Holmström

Utgivningsdatum: 2023-02-01

Dansar i mörkret är en varm och underhållande roman om en vinflaska på ett skeppsvrak, att sikta mot stjärnorna men också att få anledning att ifrågasätta allt man någonsin drömt om.

En gång i tiden var Bente Hammar en omtyckt tv-sommelier, som efter en rad motgångar fått lämna sin blomstrande karriär. Nu arbetar hon som servitris på en vinbar i Stockholm.

En dag blir hon kontaktad av en vän i Paris som hittat en vinflaska på ett gammalt skeppsvrak. Den verkar ha en svensk inskription och väninnan vill ha Bentes hjälp med översättning.

Bente inser efter lite efterforskning att vinflaskan verkar ha en spännande historia som leder tillbaka till en svensk mans insatser under andra världskriget och hon får inspiration för ett tv-program. Berättelsen om det franska Bordeauxvinet skulle kunna bli hennes möjlighet till upprättelse inom tv-branschen. Didrik Holgersson är en etablerad och erkänd historiker och tv-profil som brinner för sitt jobb men när han blir lämnad av sin fru får han anledning att ifrågasätta hela sitt liv. När han får erbjudande om att vara med i ett nytt tv-program om historia och vin tackar han ja, allt för att kunna fly livet som gått i kras.

Bente och Didrik beger sig till Frankrike för att ta reda på flaskans ursprung och börjar nysta i en historia om krigets grymheter, förbjuden kärlek och en liten fransk bys solidaritet. De lär också känna sig själva och får skäl att omvärdera sina drömmar och mål.

Dansar i mörkret är en berusande läsning om att våga ifrågasätta

Eloisa James_Cleopatra_NOTFINAL

Cleopatra

Av: Eloisa James

Utgivningsdatum: 2023-02-01

Cleopatra Lewis är inte alls imponerad av societeten och har inga planer på att gifta sig.

I ett försök att skrämma bort männen beger hon sig till Quimbys kostymer för att låta sy upp riktigt fula klänningar – och går därifrån som ägare av hela stället.

Amerikanen Jake Astor Addison är i London för att göra affärer och blir chockad när han inser att en kvinna just köpt butiken som var tänkt att bli hans nästa stora investering.

Deras vägar korsas och snart är en lustfylld lek med ett visst mått av allvar igång. Jake kan inte låta bli att fascineras av Cleo och inser snart att hon har stulit hans hjärta. Men Cleo värnar starkt om sin självständighet och låter sig inte charmas så lätt. Och med den bakgrund han har, har han ens en chans?

Chesapeake Shores

Med oförglömlig värme och charm välkomnar Sherryl Woods oss till Chesapeake Shores, den lilla staden där många känslor ryms. Där får vi komma nära och lära känna invånarna och dela deras sorger, bekymmer och inte minst kärlek! Vi ger ut de två första delarna Världshuset Eagle Point och Blommor på Main Street.

Läs mer

Värdshuset Eagle Point

Av: Sherryl Woods

Utgivningsdatum: 2023-02-01

Det var många år sedan Abby O’Brien Winters satte sin fot i Chesapeake Shores. Den lilla staden väcker för många sorgsna minnen. Men när hon får ett desperat samtal från sin yngsta syster återvänder hon för att hjälpa till att rädda det charmiga värdshuset. Hemkomsten innebär att hon måste ta itu med sitt förflutna – och hon inser att en andra chans kan bli verklighet på de mest oväntade sätt.          

Sherryl Woods_Blommor på Main Street_NOTFINAL

Blommor på Main Street

Av: Sherryl Woods

Utgivningsdatum: 2023-02-01

Efter att hennes senaste teaterpjäser sågats inser Bree O’Brien att det är dags att lämna Chicagos teaterscen och drömmen om att göra sig ett namn som pjäsförfattare. Hon återvänder till sin gamla hemstad Chesapeake Shores och öppnar en blombutik. Där möter hon även sin ungdomskärlek Jake – och snart står hon inför nya utmaningar och andra slags drömmar.

Följ oss

HarperLove är ett imprint inom HarperCollins Nordic

BLOMLOGO med Harper Love NY – Redigerad