Heléne Holmström

Heléne Holmström Foto Lina Eidenberg Adamo (18)

Heléne debuterade med Falla fritt 2019 i november. 2021 släpptes Eld, snö och stjärnor, första

delen i TV24-serien. Dansar i mörkret är den andra fristående delen.

Heléne Holmström har, förutom skrivande, ett stort intresse för mat och vin, och varvar just nu författarskapet med att läsa till sommelier.

Eloisa James

CEO Lauren Marrus stands for a portrait at her store Dempsey and Carroll in New York's Upper East Side on July 18th, 2011.  Dempsey and Carroll makes all kinds of cards but specializes in traditional calling cards baring just one's name.

CREDIT: Bryan Derballa for The Wall Street Journal
TOT - MARRUS

Eloisa James är författaren som inte bara skriver kärleksromaner utan också undervisar om Shakespeare på Fordham University. Och att hon har en särskild förkärlek för den brittiske dramatikern märks inte sällan i hennes böcker. Förutom Shakespeare älskar hon sin italienske riddare till man (sin cavaliere, som det heter på italienska) och sina vänner – och icke att förglömma alla underbara läsare!

Hennes romaner har getts ut i 30 länder och sålt i över sju miljoner exemplar världen över.

Sherryl Woods

Sherryl woods ny

Med två tidigare karriärer bakom sig innan hon blev författare, och efter att ha bott på fyra olika ställen i USA, har Sherryl Woods samlat på sig många vänner och minnen. Därför är det inte förvånande att vänskapsband är ett återkommande tema i hennes böcker.

Sherryl Woods har en examen i journalistik och har bland annat jobbat som tv-krönikör för olika tidningar. När hon inte skriver tycker hon om att fixa i trädgården, även om åkgräsklipparen och hon inte riktigt kommer överens. Tennis, teater och balett är andra intressen – som åskådare, inte som utövare.

HarperLove är ett imprint inom HarperCollins Nordic

BLOMLOGO med Harper Love NY – Redigerad