Banner vårtitlar HarperLove (7)

Författare hos HarperLove

Här kan du läsa mer om våra fantastiska författare!

Romanceförfattare Heléne Holmström porträttbild

Heléne Holmström

Vi är stolta över att Sveriges nya romancedrottning Heléne Holmström publicerar sina böcker hos HarperLove.

Heléne debuterade med Falla fritt 2019 och i november 2021 släpptes Eld, snö och stjärnor, första delen i TV24-serien. Dansar i mörkret är andra fristående delen. Heléne Holmström har, förutom skrivande, ett stort intresse för mat och vin, och varvar just nu författarskapet med att läsa till sommelier.

2

Eloisa James

Eloisa James är skriver med en stil och elegans som passar perfekt för den historiska romance-genren. Hennes böcker har en djupgående historisk bakgrund och hon gör omfattande research för att skapa autentiska tidsperioder och karaktärer. Samtidigt lyckas hon också inkludera moderna och underhållande element som tilltalar både nya och erfarna läsare.

 

Förutom att skriva kärleksromaner undervisar hon också Shakespeare på Fordham University. Att hon har en särskild förkärlek för den brittiske dramatikern märks inte sällan i hennes böcker.

Hennes romaner har getts ut i 30 länder och har sålt i över sju miljoner exemplar världen över!

3

Sherryl Woods

Sherryl Woods är en amerikansk författare som har skrivit över 150 böcker inom olika genrer, främst romance. Hon är mest känd för sina böcker inom serien Chesapeake Shores, som också har blivit en populär TV-serie på Netflix.

 

Woods föddes och växte upp i Virginia, och hon har sagt att hennes erfarenheter av att växa upp i en liten stad har påverkat hennes skrivande. Hon började skriva som en hobby medan hon arbetade som lärare, men det dröjde inte länge förrän hon insåg att hon ville bli författare på heltid.

 

Många läsare säger att en av hennes styrkor att skapa som författare är att skapa karaktärer som läsarna kan relatera till och bry sig om.

Namnlös design (8) (2)

Få romance i inkorgen! 💌

Får du inte nog av romance? Missa inte att anmäla dig till HarperLoves nyhetsbrev! Var först ut med att få information om våra event, nya boksläpp, författarintervjuer och annat kul som händer på förlaget.

Följ oss på sociala medier

HarperLove är ett imprint inom HarperCollins Nordic.

 

E-post: harperlove@harpercollins.se
Telefon: 08-505 511 00
Organisationsnummer: 556437-8007

 

Copyright © 2023 HarperCollins Publishers. All rights reserved.

BLOMLOGO-med-Harper-Love-NY-–-Redigerad-1024x890