Banner vårtitlar HarperLove (6)
Banner vårtitlar HarperLove (36 × 32 i) (6)

Författarna hos HarperLove

Med ett noggrant utvalt portfolio av författare ser vi fram emot att erbjuda dig läsvärda romanceberättelser. Här kan du läsa mer om våra författare och deras bakgrund och författarskap!

H författare i landscapeformat

Heléne Holmström

Sveriges nya romancedrottning

Vi är stolta över att Sveriges nya romancedrottning Heléne Holmström publicerar sina böcker hos HarperLove.

Heléne debuterade med Falla fritt 2019 och i november 2021 släpptes Eld, snö och stjärnor, första delen i TV24-serien. Dansar i mörkret är andra fristående delen. Heléne Holmström har, förutom skrivande, ett stort intresse för mat och vin, och varvar just nu författarskapet med att läsa till sommelier.

2

Eloisa James

Stjärnförfattaren som är bästa vän med Julia Quinn

Eloisa James är författaren som inte bara skriver kärleksromaner utan också undervisar om Shakespeare på Fordham University. Och att hon har en särskild förkärlek för den brittiske dramatikern märks inte sällan i hennes böcker. Förutom Shakespeare älskar hon sin italienske riddare till man (sin cavaliere, som det heter på italienska) och sina vänner – och alla underbara läsare!

Hennes romaner har getts ut i 30 länder och sålt i över sju miljoner exemplar världen över!

3

Sherryl Woods

Succéförfattaren bakom flera framgångsrika serier

Som författare till över 150 romaner, växte Sherryl Woods upp i Virginia, USA. Med två tidigare karriärer bakom sig innan hon blev författare, och efter att ha bott på fyra olika ställen i USA, har Sherryl Woods samlat på sig många vänner och minnen. Därför är det inte förvånande att vänskapsband är ett återkommande tema i hennes böcker.

Sherryl Woods har en examen i journalistik och har bland annat jobbat som tv-krönikör för olika tidningar. När hon inte skriver tycker hon om att fixa i trädgården, även om åkgräsklipparen och hon inte riktigt kommer överens. Tennis, teater och balett är andra intressen – som åskådare, inte som utövare.

Följ oss på sociala medier

HarperLove är ett imprint inom HarperCollins Nordic.

 

E-post: info@harpercollins.se
Telefon: 08-505 511 00
Organisationsnummer: 556437-8007

 

Copyright © 2023 HarperCollins Publishers. All rights reserved.

BLOMLOGO-med-Harper-Love-NY-–-Redigerad-1024x890