Dansar i mörkret bok mockup

Dansar i mörkret

Författare: Heléne Holmström

En gång i tiden var Bente Hammar en omtyckt tv-sommelier men som efter en rad motgångar tvingats lämna den världen. Nu arbetar hon som servitris på en vinbar i Stockholm. En dag blir hon kontaktad av en vän i Paris som hittat en gammal vinflaska. Den har en svensk inskrip- tion och väninnan vill därför ha Bentes hjälp med översättning.

 

Bente inser efter lite efterforskning att flaskan verkar ha en spännande historia som leder tillbaka till en svensk mans insatser under andra världskriget. Hon får genast en programidé! Berättelsen om det franska Bordeauxvinet skulle kunna bli hennes chans till upprättelse.

Didrik Holgersson är en erkänd historiker och folkkär tv-profil som när han blir lämnad av sin fru får anledning att ifrågasätta sitt liv. Därför kommer erbjudandet om att medverka i ett program om historia och vin i ett perfekt läge.

 

Bente och Didrik beger sig till Frankrike och börjar nysta i en historia om krigets grymheter, förbjuden kärlek och en liten fransk by. De lär också känna sig själva och får skäl att omvärdera sina drömmar och mål.

Boken finns att köpa hos

Vad våra läsare säger om Dansar i mörkret

Jag tycker att det är en spännande och ljuvlig historia som rullar ut sig. Boken innehåller en bit fransk historia, vin i massor, förbjuden kärlek, romantik, och hemligheter. Författaren förmedlar tankar och känslor på ett bra och realistiskt sätt.  Denna vackert förpackade bok, är en riktig feelgood pärla. Den innehåller det lilla extra för att ge mig en helt underbar läsupplevelse. 

 

⭐⭐⭐⭐⭐

@Ninnisskogisar på Instagram

Rakt igenom en spännande berättelse som utspelar sig i då och nutid med ett underbart flyt som gör boken omöjlig att lägga ifrån sig. Alla vinflaskor har sin historia och denna är fulländad.
Väcker en lust som snudd på berusar utan en droppe alkohol i kroppen. En romance som har det lilla extra som gör lässtunden oförglömlig. Ni måste hålla den i er hand och insupa känslorna den väcker 💕
Läs och upplev en romance pärla!

 

⭐⭐⭐⭐

@colourfulandcreativedesign på Instagram

Dansar i mörkret är en fin och romantisk berättelse i nutid och dåtid. Bente och Didrik utforskar sina känslor för varandra medan de kommer allt närmre den kärlek som var förbjuden och förenad med döden under Nazityskland. Målande landskapsbeskrivningar av de franska slotten med underjordiska gångar och vinodlingar ramar fint in berättelsen och gör den till en spännande läsupplevelse..

 

⭐⭐⭐

BTJ-häftet

Följ oss på sociala medier

HarperLove är ett imprint inom HarperCollins Nordic.

 

E-post: harperlove@harpercollins.se
Telefon: 08-505 511 00
Organisationsnummer: 556437-8007

 

Copyright © 2023 HarperCollins Publishers. All rights reserved.

BLOMLOGO-med-Harper-Love-NY-–-Redigerad-1024x890