Välkommen till HarperLove

Härlig, hisnande och het romance

I februari 2023 lanserades HarperLove, ett nytt romanceimprint med en mix av hjärtevarm, smart och drömmig romance.

Våra titlar

Vi debuterar med ett starkt och roligt första släpp!

Vi är stolta över att Sveriges nya romancedrottning Heléne Holmström har publicerat sina böcker hos HarperLove. Dansar i mörkret är en modern romance som ger läsaren allt en kan önska; nutid och dåtid, förbjuden kärlek och lyxigt vintema. Sen har vi Eloisa James som är en internationell stjärna och har miljontals fans över hela världen. Cleopatra är en ljuvlig historisk romance med skärpa, hetta och humor. Och så har vi Sherryl Woods topplistade serie Chesapeake Shores, med småstadscharm och en oemotståndlig kombination av feelgood och romance, som även finns som populär serie på Netflix.

Några ord från vår förlagschef

Vi har ett arv och en lång tradition av att ge ut kärleksberättelser inom förlaget. Med HarperLove tar vi vara på det, samtidigt som vi erbjuder de absolut bästa böckerna här och nu. Romance är kvinnliga läsares favoritgenre internationellt och vi har bara sett början här hemma.

hernvall_0

Anna-Lena Hernvall

Om HarperLove

HarperLove är ett romanceimprint inom HarperCollins Nordic som ger ut het, härlig och hisnande romance. Vi erbjuder våra läsare etablerade och nya författarskap, perspektiv och miljöer och visar att romance är en bred genre med något för alla. Här hittar ni romance i absolut världsklass. Bästsäljande utländska författare, nya heta svenska författare, Netflixsuccéer i bokform, kärlek i alla dess former, olika miljöer, nutid och dåtid. Det blir romantik, drama, vänskap, svek och kärlek och såklart bara lyckliga slut.

 

Välkomna in i en värld där hjärtat styr!

Nu kickstartar vi vår manustävling!

Älskar du att läsa och skriva romance och drömmer om att bli Sveriges nästa romancestjärna? Nu har du chansen att tävla i HarperLoves första manustävling!

Vinn ett exklusivt författarkontrakt

Tävlingen är öppen för alla oavsett erfarenhet

Få chansen att bli coachad av experter och utveckla ditt författarskap

Namnlös design (8) (2)

Få romance i inkorgen! 💌

Får du inte nog av romance? Missa inte att anmäla dig till HarperLoves nyhetsbrev! Var först ut med att få information om våra event, nya boksläpp, författarintervjuer och annat kul som händer på förlaget.

Följ oss på sociala medier

HarperLove är ett imprint inom HarperCollins Nordic.

 

E-post: harperlove@harpercollins.se
Telefon: 08-505 511 00
Organisationsnummer: 556437-8007

 

Copyright © 2023 HarperCollins Publishers. All rights reserved.

BLOMLOGO-med-Harper-Love-NY-–-Redigerad-1024x890