Välkommen till HarperLove

Härlig, hisnande och het romance

HarperLove är ett romanceimprint med en mix av hjärtevarm, smart och drömmig romance.

Nedräkning till våra höstsläpp

Dag
Timme
Minut
Sekund

Kommande hösttitlar

I oktober 2023 släpper vi vårt tredje och kanske bästa släpp hittills! Ta en titt på våra hösttitlar nedan

Titlar från vårt sommarsläpp

Kasta dig över TikTok-sensationen Tessa Bailey eller vår heta debutant Katarina Petersmo. För rapp dialog och glimten i ögat rekommenderar vi Sophie Barnes, och för romantisk eskapism Julia London. Låt hjärtat leda och dröm dig bort med våra sommarsläpp!

Titlar från vårt vårsläpp

Vi är stolta över att Sveriges romancedrottning Heléne Holmström har publicerat sina böcker hos HarperLove. Dansar i mörkret är en modern romance som ger läsaren allt en kan önska; nutid och dåtid, förbjuden kärlek och lyxigt vintema. Sen har vi Eloisa James som är en internationell stjärna och har miljontals fans över hela världen. Cleopatra är en ljuvlig historisk romance med skärpa, hetta och humor. Och så har vi Sherryl Woods topplistade serie Chesapeake Shores, med småstadscharm och en oemotståndlig kombination av feelgood och romance, som även finns som populär serie på Netflix.

Läs vår författarintervju med Katarina Petersmo

Katarina Petersmo är aktuell med den kittlande och lustfyllda romanen Nattdopp. I en exklusiv författarintervju berättar hon om hennes skrivprocess, vad som inspirerade henne till att skriva Nattdopp och tips till blivande författare!

Om HarperLove

HarperLove är ett romanceimprint inom HarperCollins Nordic som ger ut het, härlig och hisnande romance. Vi erbjuder våra läsare etablerade och nya författarskap, perspektiv och miljöer och visar att romance är en bred genre med något för alla. Här hittar ni romance i absolut världsklass. Bästsäljande utländska författare, nya heta svenska författare, Netflixsuccéer i bokform, kärlek i alla dess former, olika miljöer, nutid och dåtid. Det blir romantik, drama, vänskap, svek och kärlek och såklart bara lyckliga slut.

 

Välkomna in i en värld där hjärtat styr!

Namnlös design (8) (2)

Få romance i inkorgen! 💌

Får du inte nog av romance? Missa inte att anmäla dig till HarperLoves nyhetsbrev! Var först ut med att få information om våra event, nya boksläpp, författarintervjuer och annat kul som händer på förlaget.

Följ oss på sociala medier

HarperLove är ett imprint inom HarperCollins Nordic.

 

E-post: harperlove@harpercollins.se
Telefon: 08-505 511 00
Organisationsnummer: 556437-8007

 

Copyright © 2023 HarperCollins Publishers. All rights reserved.

BLOMLOGO-med-Harper-Love-NY-–-Redigerad-1024x890