Välkommen till HarperLove

Härlig, hisnande och het romance

I februari 2023 lanserades HarperLove, ett nytt romanceimprint med en mix av modern, het och smart romance.

Våra titlar

Vi debuterar med ett starkt och roligt första släpp!

Vi är stolta över att Sveriges nya romancedrottning Heléne Holmström har publicerat sina böcker hos HarperLove. Dansar i mörkret är en modern romance som ger läsaren allt en kan önska; i nutid och dåtid, förbjuden kärlek och lyxigt vintema. Sen har vi Eloisa James som är en internationell stjärna och har miljontals fans över hela världen. Hon ger ut en ljuvlig historisk romance med skärpa, hetta och humor. Och så har vi Sherryl Woods topplistade serie Chesapeake Shores, med småstadscharm och en oemotståndlig kombination av feelgood och romance, som även finns som populär serie på Netflix.

Några ord från vår förlagschef

Vi har ett arv och en lång tradition av att ge ut kärleksberättelser inom förlaget. Med HarperLove tar vi vara på det, samtidigt som vi erbjuder de absolut bästa böckerna här och nu. Romance är kvinnliga läsares favoritgenre internationellt och vi har bara sett början här hemma.

hernvall_0

Anna-Lena Hernvall

Om HarperLove

HarperLove är ett romanceimprint inom HarperCollins Nordic som ger ut modern, het och smart romance. Vi erbjuder våra läsare helt nya författarskap, perspektiv och miljöer och visar att romance är en bred genre som har något för alla. Här hittar ni romance i absolut världsklass. Bästsäljande utländska författare, nya heta svenska författare och Netflixsuccéer i bokform. Kärlek i stadsmiljö och på landsbygden, i nutid och i dåtid. Det blir romantik, kärlek, relationer, svek, otrohet och såklart en hel del lyckliga slut.

 

Välkomna in i en värld där hjärtat styr!

Lämna en recension

Vi vill gärna veta vad du tycker om våra böcker! Lämna gärna en recension och få möjligheten att synas på våra sociala medier

Följ oss på sociala medier

HarperLove är ett imprint inom HarperCollins Nordic.

 

E-post: info@harpercollins.se
Telefon: 08-505 511 00
Organisationsnummer: 556437-8007

 

Copyright © 2023 HarperCollins Publishers. All rights reserved.

BLOMLOGO-med-Harper-Love-NY-–-Redigerad-1024x890