Jobba här

På HarperCollins Nordic möter du passionerade medarbetare som gärna gör det lilla extra för författarna, varandra och för att nå resultat. Vi är ett litet nordiskt förlag i en stor internationell familj. Vi är stolta över vår hundraåriga historia, och är nyfikna på utveckling och förändring. Kvalitet är ett viktigt ledord i allt vi gör och vi är måna om att bygga långsiktiga relationer med såväl författare som läsare och återförsäljare. Vårt nordiska huvudkontor ligger på Kungsholmen i Stockholm och här jobbar drygt 30 personer. När vi rekryterar ny personal är relevant kompetens och erfarenhet för rollen såklart jätteviktigt, men de personliga egenskaperna är faktiskt lika viktiga. För att passa in behöver du gilla böcker och berättelser, ha ett driv och ett mod att ständigt utvecklas och lockas av det internationella utbytet.

 

Lediga tjänster

Content Manager med marknads- och säljansvar

 

Praktikplats

Vi tar gärna emot praktikanter från relevanta utbildningar, som Förlagskunskap, Språkvetarprogrammet eller en kommunikationsutbildning. Vi kan erbjuda praktik på redaktionen, eller inom områden som eCom, sociala medier eller marknadsföring/PR.

Vill du söka praktik hos oss, skicka ett mejl till jobb@harpercollins.se och ange ”Praktik” i ämnesraden. Bifoga CV och ett personligt brev.