Jobba här

Vi är ett litet nordiskt förlag i en stor internationell familj med en över 200 år gammal historia. Vårt nordiska huvudkontor ligger på Kungsholmen i Stockholm och här jobbar drygt 30 personer som alla gör det lilla extra för författarna, varandra och för att nå resultat. Vi drivs av vår vision att ge läsarna den bästa underhållningen och att ta de bästa författarna ut i världen.

 

Vi som jobbar här är:

 

Engagerade – Vi har ett brinnande engagemang och gör det lilla extra för att nå resultat. Vi underhåller och sprider värme i varje läsares vardag, och vi blir extra glada när vi får möjlighet att jobba för ett högre syfte.

 

Kunniga – Vi har gedigen kunskap om berättelser i alla format. Vi är experter på att hitta, medskapa och nå ut med underhållande böcker till läsare i hela Norden. Och tack vare vårt internationella nätverk kan vi mer än de flesta om andra marknader, författare och trender.

 

Personliga – Vi bygger nära, personliga och långsiktiga relationer med läsare, författare och återförsäljare. Vi är välkomnande, familjära och öppna. Vi är måna om allas lika värde – både utanför och innanför företaget.

 

Nyfikna – Vi har ett öppet sinne till nya möjligheter och utmaningar. Vi söker ständigt efter nya författare, berättelser och affärsmöjligheter – och efter att fortsätta utveckla oss själva och vår verksamhet.

 

När vi rekryterar är relevant kompetens och erfarenhet för rollen såklart jätteviktigt, men de personliga egenskaperna är faktiskt lika viktiga. För att passa in behöver du gilla böcker och berättelser, ha ett driv och ett mod att ständigt utvecklas och lockas av det internationella utbytet.

 

Lediga tjänster

Inga lediga tjänster.

 

Praktikplats

Vi tar gärna emot praktikanter från relevanta utbildningar, som Förlagskunskap, Språkvetarprogrammet eller en kommunikationsutbildning. Vi kan erbjuda praktik på redaktionen, eller inom områden som eCom, sociala medier eller marknadsföring/PR.

Vill du söka praktik hos oss, skicka ett mejl till jobb@harpercollins.se och ange ”Praktik” i ämnesraden. Bifoga CV och ett personligt brev.