Lediga tjänster

  • Digital Project Manager till HarperCollins Nordic

Vi söker en driven Digital Project Manager till huvudkontoret i Stockholm. Vi erbjuder dig en intressant och bred roll i världens näst största bokförlag som befinner sig i en expansiv och spännande fas. Du rapporterar till Digital Sales & Development Manager.

Om Tjänsten
I rollen som Digital Project Manager
kommer du att arbeta med större och mindre digitala utvecklingsprojekt. Du kommer tillsammans med teamet att arbeta med såväl långsiktiga som kortsiktiga strategier för den digitala försäljningen baserat på marknadstrender och resultat.

I det dagliga arbetar du nära såväl dina kollegor på avdelningen, övriga organisationen samt med externa leverantörer. Då vi är ett nordiskt men också globalt bolag så är det mycket kontakter med framförallt USA, Canada och England men också med kollegor i övriga Europa.

Din utbildning och erfarenhet
För att lyckas i rollen tror vi att du har relevant högskoleutbildning eller motsvarande dokumenterad arbetserfarenhet samt flerårig erfarenhet av att leda digitala projekt.
Du får gärna ha en bakgrund med resultatansvar för en större webbplats eller tidigare arbetat med användarupplevelser (UX/UI). Vidare har du erfarenhet av att arbeta agilt. Har du tidigare arbetat i förlagsbranschen är det meriterande.

Personliga egenskaper
För oss är dina personliga egenskaper viktiga. Du är en drivande, prestigelös och initiativtagande person som är den naturliga ledaren. Du skapar möjligheter, samarbeten och är en bra kravställare. Du har en förmåga att engagera, skapa nyfikenhet och viljan att utvecklas med företaget. Ditt stora intresse för digital marknadsföring och teknik är kompetenser som du gärna delar med dig av. Du är kommunikativ och har lätt för att uttrycka dig väl både i tal och skrift, på svenska och engelska.

I den här rekryteringen arbetar vi tillsammans med p4it Search & Recruitment. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jen Scheffel, jen.scheffel@p4it.se, 0733 118798 alternativt Louise Furugård, louise.furugard@p4it.se, 0733 118726. Intervjuer sker löpande så ansök så snart som möjligt!

Välkommen!

           

Söker du jobb som översättare? Läs mer här.

Prenumerationer

Vi erbjuder dig ett sprakande utbud av serier att välja bland, alla till ett mycket förmånligt prenumerantpris.

Läs mer

Våra böcker

Romantik, spänning, paranormal eller feelgood? Hos oss hittar du massor med läsning!

Läs mer

Visste du att?

  • Vi har över 1400 e-böcker
  • Vi ger fri frakt över 250 kr
  • Du kan handla med kort eller faktura

Följ oss!