Våra varumärken

HarperCollins Nordic

HarperCollins

 

HarperCollins Nordic är det lokala internationella förlaget som ger läsarna den bästa underhållningen och tar de bästa författarna ut i världen. Vi ger ut kvalitativ lokal och internationell litteratur som lockar många. Vi har ett brinnande engagemang och en gedigen kunskap om berättelser i alla format. Och vi erbjuder en värld bortom vardagen.

 

Vi som jobbar här är:

 

Engagerade – Vi har ett brinnande engagemang och gör det lilla extra för att nå resultat. Vi underhåller och sprider värme i varje läsares vardag, och vi blir extra glada när vi får möjlighet att jobba för ett högre syfte.

 

Kunniga – Vi har gedigen kunskap om berättelser i alla format. Vi är experter på att hitta, medskapa och nå ut med underhållande böcker till läsare i hela Norden. Och tack vare vårt internationella nätverk kan vi mer än de flesta om andra marknader, författare och trender.

 

Personliga – Vi bygger nära, personliga och långsiktiga relationer med läsare, författare och återförsäljare. Vi är välkomnande, familjära och öppna. Vi är måna om allas lika värde – både utanför och innanför företaget.

 

Nyfikna – Vi har ett öppet sinne till nya möjligheter och utmaningar. Vi söker ständigt efter nya författare, berättelser och affärsmöjligheter – och efter att fortsätta utveckla oss själva och vår verksamhet.

 

Bland de författare vi ger ut under vårt imprint HarperCollins finns Simon Häggström, Pernilla Ericsson, Gabriella Ullberg Westin, Mariette Lindstein, Sara H. Olsson, Marie Sammeli, Helene Holmström, Karin Slaughter, Sarah Morgan, Tarryn Fisher, Joyce Carol Oates och många fler.

HarperLove

 

HarperLove är HarperCollins romanceimprint med fokus på modern, het och smart romance.

 

Vi erbjuder en mix av etablerade och nya, svenska och utländska författare. Det är kärleksfullt, varmt, historiskt, modernt, hett och romantiskt.

 

HarperLove

Harlequin

 

Harlequin är världsledande inom romantisk litteratur. Den första Harlequinboken kom ut i Norden 1979 och sedan dess har vi erbjudit läsarna tiotusentals böcker inom romance och feelgood. I Sverige, Norge, Finland och Danmark publicerar vi över 1 000 Harlequin-titlar varje år och mer än 2 miljarder böcker säljs årligen i Norden. Internationellt finns Harlequin i 30 länder och på 15 olika språk.

 

Våra viktigaste värdeord är:

 

Passionerade – Harlequin är ren passion. Det blir så med passionerade författare, berättelser och läsare. Och vi som jobbar här älskar vårt jobb och våra böcker.

 

Tillgängliga – Vi finns alltid nära till hands. Berättelserna finns i många format och där läsarna handlar, i butik och online. Vi är aldrig längre än ett samtal eller meddelande bort och våra berättelser är lätta att ta till sig och tycka om.

 

Personliga – Vi bygger nära, personliga och långsiktiga relationer med läsare, författare och återförsäljare. Vi är välkomnande, familjära och öppna. Vi är måna om allas lika värde – både utanför och innanför företaget.

 

Nyfikna – Vi har ett öppet sinne till nya möjligheter och utmaningar. Vi söker ständigt efter nya författare, berättelser och affärsmöjligheter – och efter att fortsätta utveckla oss själva och vår verksamhet.

 

Vår utgivning är bred och varje månad ger vi ut nya böcker i våra bokserier Romantik, Läkarromaner, Historisk, Passion, Antologi, Silk, Nora Roberts och Dare.

 

Oavsett vilken Harlequin du väljer kommer den väcka lust till mer läsning. Vi utlovar alltid himlastormande kärlek, storslagen dramatik och vacker romantik – och naturligtvis ett lyckligt slut!

Harlequin är det självklara valet för tidlös romantik.

 

Harlequin